Als je voor jouw baan veel graafwerkzaamheden moet verrichten word je waarschijnlijk overladen door KLIC meldingen. Voornamelijk als je een groot bedrijf runt waar veel projecten tegelijkertijd worden uitgevoerd kan het lastig zijn om het overzicht te bewaren. Daarom is het ontzettend handig om iedere gemaakte KLIC melding bij te houden met een handige KLIC app. Benieuwd of de app ook wat voor jouw bedrijf is? Lees dan verder! 

Waarom een KLIC app onmisbaar is 

Het bijhouden van KLIC meldingen is een vak apart. Als je meerdere meldingen tegelijkertijd hebt lopen verlies je gemakkelijk het overzicht. Je moet bijhouden welke melding bij welke locatie past en in de gaten houden welke meldingen al verlopen of nog geldig zijn. Door de snelle verloopdatum dien je het eigenlijk dagelijks bij te houden.  

Met de KLIC app heb jij ten allen tijde een overzichtelijk schema van alle KLIC meldingen. Je hebt alle meldingen bij elkaar staan en je kan in één oogopslag zien welke melding bij welke locatie hoort. Met de applicatie heeft iedere bevoegde toegang tot de meldingen en kan iedereen gemakkelijk het overzicht bewaren. Bovendien is het sinds kort verplicht om een digitale versie van de KLIC melding te hanteren op de graaflocatie. Via de KLIC app open je gemakkelijk een digitale KLIC melding. Door voortaan alles online te doen voorkom je ook nog eens veel gedoe met papierwerk.  

Specificaties KLIC app 

Naast een totaaloverzicht bezit de KLIC app extra snufjes die zeker van pas zullen komen tijdens het werken. Zo kun je de meldingen exporteren, bijvoorbeeld als PDF, DXF of DWG. Je kunt de KLIC meldingen dus digitaal opslaan of fysieke kopie maken. Het is maar net wat je prettig vindt voor de registratie. Je hoeft je geen zorgen te maken over mogelijk verlies van de KLIC meldingen, want door ze digitaal op te slaan zullen ze altijd terug te vinden zijn.  

Ook beschikt de KLIC app over een interactieve kaart. Via deze kaart kun je de ligging van kabels en leidingen bekijken. Dit is veel praktischer dan een geprint papiertje en zal het werk op de graaflocatie vergemakkelijken.

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.